Kwaliteitszorg

Als gediplomeerd GZ-psycholoog en orthopedagoog-generalist staat kwaliteit bij Ria hoog in het vaandel. Daarom hanteert de praktijk een degelijk kwaliteitssysteem. Daarbij hoort onder meer een duidelijke klachtenregeling en een privacystatement. Daarnaast werkt Ria met een meldcode huiselijk geweld.

Kwaliteitssysteem

Psychologenpraktijk Ad-RM is gecertificeerd vanuit het visitatietraject van de beroepsvereniging LVVP. Het kwaliteitsstatuut van Psychologenpraktijk Ad-RM kun je hier downloaden.

Klachtenregeling

Heb je een klacht? Bespreek het gewoon met Ria en dan kunnen we het meestal samen wel oplossen. Eventueel met hulp van een collega-psycholoog. Komen we er toch niet uit samen? Dan is het goed om te weten dat Ria lid is van de beroepsvereniging LVVP. Op de website van de LVVP vindt u de klachtenregeling voor volwassenen en die voor jeugdigen.

Meldcode bij signalen van huiselijk geweld en kindermishandeling

Psychologenpraktijk Ad-RM werkt met een meldcode huiselijk geweld. Als er signalen van huiselijk geweld of kindermishandeling zijn, dan wordt dit met de betrokkenen besproken. Waar nodig wordt het ook gemeld bij Veilig Thuis.

Psychologenpraktijk Ad-RM is aangesloten bij de Verwijsindex Zorg voor Jeugd Groningen. Het doel van Zorg voor Jeugd Groningen is het vroegtijdig signaleren van problemen bij kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar. En het zorgen voor een goede samenwerking tussen de instellingen die bij de hulp aan deze jeugdigen betrokken zijn. Zo willen we voorkomen dat de problemen groter worden, omdat de hulpverlening niet goed op elkaar is afgestemd.

Privacy

Psychologenpraktijk Ad-RM vindt het belangrijk dat jouw persoonsgegevens goed beschermd zijn. In het privacystatement lees je hoe de praktijk hiervoor zorgdraagt, ook in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming.

Contact

Psychologenpraktijk Ad-RM
Ria Meijer
Damsterweg 43
9911 TB Oosterwijtwerd
telefoon 06 20 36 95 11
mail ria.meijer@ad-rm.nl

BIG-nummers:
• GZ-psycholoog: 99051657725
• Orthopedagoog-generalist: 29051657732

KvK-nummer: 02091292

Bereikbaarheid

De praktijk is open op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Als Ria in gesprek is met een cliënt kun je een bericht achterlaten op de voicemail. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar ria.meijer@ad-rm.nl.

Geregistreerd

LVVP

Ria Meijer is geregistreerd GZ-psycholoog en orthopedagoog-generalist en lid van de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Orthopedagogen en de Landelijke Vereniging voor Psychologen.