Contact

De praktijk is open op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur. Als Ria in gesprek is met een cliënt kun je een bericht achterlaten op de voicemail. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar ria.meijer@ad-rm.nl of hieronder een berichtje achterlaten.

Wil je een bericht achterlaten? Dat kan hier

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Hulp, crisisdienst buiten kantooruren

Heb je echt snel hulp nodig? Buiten kantooruren kun je bij spoed, nood of crisis contact opnemen met je huisarts. Als die zelf niet bereikbaar is op dat moment, word je automatisch doorverbonden met een waarnemend huisarts of met de doktersdienst.

De huisarts kan eventueel de 24 uurs-crisisdienst van de GGZ of Spoed voor Jeugd Groningen inschakelen. Zij schatten de situatie en veiligheid in en treffen eventuele overbruggingsmaatregelen.

Contact

Psychologenpraktijk Ad-RM
Ria Meijer
Damsterweg 43
9911 TB Oosterwijtwerd
telefoon 06 20 36 95 11
mail ria.meijer@ad-rm.nl

BIG-nummers:
• GZ-psycholoog: 99051657725
• Orthopedagoog-generalist: 29051657732

KvK-nummer: 02091292

Bereikbaarheid

De praktijk is open op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Als Ria in gesprek is met een cliënt kun je een bericht achterlaten op de voicemail. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar ria.meijer@ad-rm.nl.

Geregistreerd

LVVP

Ria Meijer is geregistreerd GZ-psycholoog en orthopedagoog-generalist en lid van de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Orthopedagogen en de Landelijke Vereniging voor Psychologen.