Vergoedingen

Het inschakelen van hulp is soms een hele stap. Ria wil je graag een handje helpen. Daarom heeft ze verschillende contracten afgesloten. Wil je meer weten over deze vergoedingen? Je kunt vooraf altijd even met haar overleggen.

Kinderen en jongeren

De kosten voor GGZ-behandeling van kinderen en jongeren kan vergoed worden door de gemeente. Psychologenpraktijk Ad-RM heeft daarom contracten afgesloten met alle gemeenten in de provincie Groningen. Om in aanmerking te komen voor vergoede zorg moet er een doorverwijzing zijn van de eigen huisarts, vanwege lichte tot ernstige psychische problematiek. Ook een indicatie vanuit een Centrum voor Jeugd en Gezin of een gecertificeerde instelling volstaat.

Ad-RM biedt ook specialistische GGZ aan voor kinderen. Het kan gaan om DSM-5 diagnostiek en/of behandeling. Ook deze zorg kan worden vergoed door de gemeente.

Volwassenen

De kosten voor GGZ-behandeling van volwassenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Voorwaarde daarvoor is dat je een verwijzing van je huisarts hebt. Ad-RM heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. De rekeningen gaan dus rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. Daar heb jij geen omkijken naar.

Particulier of onvergoed product

Ad-RM biedt ook psychologische zorg die niet voor vergoeding in aanmerking komt. Het tarief bedraagt dan 90 euro per uur all-in (de werkzaamheden zijn vrijgesteld van btw).

Afspraak afzeggen?

Kan je een afspraak niet nakomen? Dat kan gebeuren. Meld je dan minimaal 24 uur van tevoren af. Je ontvangt dan geen rekening en we maken een nieuwe afspraak. Meld je je niet of niet op tijd af? Dan wordt 50 euro ‘no-show’ in rekening gebracht.

Contact

Psychologenpraktijk Ad-RM
Ria Meijer
Damsterweg 43
9911 TB Oosterwijtwerd
telefoon 06 20 36 95 11
mail ria.meijer@ad-rm.nl

BIG-nummers:
• GZ-psycholoog: 99051657725
• Orthopedagoog-generalist: 29051657732

KvK-nummer: 02091292

Bereikbaarheid

De praktijk is open op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Als Ria in gesprek is met een cliënt kun je een bericht achterlaten op de voicemail. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar ria.meijer@ad-rm.nl.

Geregistreerd

LVVP

Ria Meijer is geregistreerd GZ-psycholoog en orthopedagoog-generalist en lid van de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Orthopedagogen en de Landelijke Vereniging voor Psychologen.